86-vuotias mummo ajoi uima-altaaseen – katso video ja uskomaton selitys

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Verkossa julkaistaan vuosittain useinta videoita, joissa ikäihmiset ovat aiheuttaneet surkeilla ajotaidoillaan vakavia vaaratilanteita niin itselleen kuin sivullisille. Tuorein tapaus tulee jälleen Yhdysvalloista, jossa mummeli ajoi henkilöautolla suoraan omakotitalon uima-altaaseen.

86-vuotias mummu Mary Lee Fine selittää onnettomuudesta erittäin sekavalla tavalla, ja esimerkiksi kertoo kuinka auto lähti yhtäkkiä peruuttamaan ja päätyi uima-altaaseen. Videolta kuitenkin näkyy, että auto ei suinkaan peruuttanut, vaan ajoi suoraan eteenpäin aidan läpi uima-altaaseen.

Lisäksi mummeli sekoittaa auton avaimen ja vaihteen. Autoilijan tilasta kertoo myös se, että ensin hän ilmoittaa omaksi iäkseen 84 vuotta, mutta korjaa sen pian 86 vuodeksi.