Lindsay Lohan tuomittiin vankilaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moniongelmainen poptähti-laulaja Lindsay Lohan on tuomittu taas vankilaan. Hän ollut kahnauksissa lain kanssa jo vuosien ajan. Lohan sai ensimmäisen vankilatuomionsa rattijuopumuksesta vuonna 2007, ja on sittemmin istunut jo pariinkin otteeseen kaltereiden takana.

Lindsau Lohan tuomittiin taannoin jo toistamiseen ehdolliseen vankeuteen koruvarkaudesta, mutta julkkistähti ei kyennyt tälläkään kerralla suorittamaan hänelle määrättyä yhdyskuntapalvelua. Nyt sekin tuomio on muutettu ehdottomaksi vankeudeksi, kun tuomari Stephanie Sautner määräsi hänet kuukaudeksi kaltereiden taakse.

Lohan oli toivonut saavansa korkeintaan kotiarestia, mutta toive ei toteutunut. Todellisuudessa 30 päivän tuomio voi kuitenkin vielä kutistua hyvinkin paljon. Edellisellä kerralla Lohan sai 90 päivän vankilatuomion, josta hän istui vankilassa vain 84 minuuttia. Viihdelehdet uskovat, että tällä kertaa Lohan istuisi vankilassa arviolta kuusi päivää.

Oikeudenkäynnissä Lohan myönsi ettei ole suorittanut yhdyskuntapalvelua asianmukaisesti, TMZ uutisoi. Kuukauden vankilatuomion jälkeen Lohan joutuu suorittamaan kaiken jäljellä olevan yhdyskuntapalvelunsa ruumishuoneella. Kaikki määrätyt terapiasessiot ja yhdyskuntapalvelut tulee olla suoritettuna 29. maaliskuuta mennessä, tai hänet passitetaan suoraan vankilaan 270 päiväksi – kulkematta lähtöruudun kautta.