Joku heistä häädetään BB-talosta

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talossa langetettiin tänään rajut rangaistukset BB-Suville ja BB-Annikalle, jotka epäonnistuivat seis-tehtävässä ja joutuivat siksi suoraan häätöäänestykseen. Tänään Isoveli paljasti myös häätöäänestykseen nimettyjen asukkaiden nimet.

Asukkaat yrittivät keventää tunnelmaa nauramalla ja taputtamalla aina sille asukkaalle, joka joutui häätöäänestykseen. Asukkaat nimesivät keskuudestaan häätöön BB-Tanjan, BB-Janican ja BB-Benin.

Tanja ei näyttänyt juurikaan yllättyneeltä tuloksesta, sillä neitokainen on ollut jo useamman kerran häätöäänestyksessä. Etenkin Ben näytti syvästi pettyneeltä kuultuaan nimensä, sillä mies on kertonut olevansa todella kilpailuhenkinen.

– Mä olin kyl valmistautunut tohon jotenkin. Mul oli koko ajan sellanen fiilis, Ben selitteli.

– Tanja sä et oo kyl lähös pois täältä. Se on todennäköisesti minä, Suvi tilitti.

Kolme häätöäänetykseen nimettyä asukasta suorittavat tänään oljenkorsikilpailussa matemaattisia tehtäviä. Voittajalla on mahdollisuus pelastaa itsensä tai joku toinen asukas häätöuhan alta. Suvi ja Annika eivät saa osallistua oljenkorsikilpailuun.