BB: Suvi ja Annika mokasivat itselleen rajut rangaistukset – vai mokasivatko?

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -taloon äskettäin määrätty seis-komento on saanut jo aiemmin BB-Suvin ja BB-Annikan murtumaan itkuun. Rangaistukset tehtävän epäonnistumisesta ovat kovat, sillä asukas joutuu suoraan häätöäänestykseen, jos liikkuu komennon aikana.

Tänään Isoveli pyysi asukkaat sohvalle ja näytti heille videoklippejä. Eräässä videonpätkässä näytettiin, kuinka Suvi repesi nauruun seis-komennon aikana. Televisioruutuun ilmestyi myös video Annikan eilisestä epäonnistumisesta seis-käskyssä.

– No niin, eli mä ja Annika ollaan häädössä, Suvi kommentoi videon nähtyään.

Isoveli pyysi Suvin pian päiväkirjahuoneeseen videoklippien jälkeen. Asukkaat odottivat sohvilla Suvin paluuta ja naisasukkaan uutiset aiheuttivatkin kiivasta keskustelua.

– Minä ja Annika. Must tää on epäreilua et on vaan kaks, Suvi kertoi asukkaille ja viittasi häätöäänestykseen.

– Mitä, no nimetäänkö me muita lisää? BB-Ben sanoi.

– No ei tarvi, must tää on iha kiva näin, Annika kommentoi.

Hetkeä myöhemmin Isoveli kuitenkin ilmoitti häätöäänestyksessä olevat henkilöt, mutta yllättäen Suvi ja Annika eivät olleetkaan mukana nimettyjen joukossa. Asukkaat itsekin tuntuivat olevan hämmentyneitä lopputuloksesta, sillä Suvi oli jo ehtinyt syyttää Nettaa siitä, että oli liikkunut seis-komennon aikana ja siksi joutunut äänestykseen.