JK Rowling harkitsi yhden Potter-päähahmon tappamista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman rikkaimpien viihdetähtien joukkoon Harry Potter -kirjoillaan ja niihin perustuvilla elokuvilla noussut kirjailija JK Rowling on jälleen paljastanut kulissien takaisia suunnitelmiaan maineikkaista tarinoistaan.

Nyt Rowling on nähty televisioidussa keskustelussa yhdessä elokuviensa päätähti Daniel Radcliffen kanssa. Keskustelussa kirjailija paljasti aikoneensa alunperin surmata Ron Weasleyn roolihahmon sarjan viimeisessä kirjassa. Lopulta kirjasarjan edetessä suunnitelmat kuitenkin muuttuivat ja JK Rowling päätti sittenkin jättää Weasleyn eloon.

– Suunnittelin aluksi, että kukaan heistä ei kuolisi kesken kaiken. Kesken kirjoituksen ajattelin kuitenkin, että sehän on synkkä paikka ja että voisin hoidella yhden heistä pois päiviltä. Minä harkitsin vakavasti Ronin tappamista, JK Rowling kertoi.

Kirjailija kertoi asiasta vasta nyt, koska muuten paljastus olisi voinut paljastaa liikaa tarinoiden tapahtumista. Kirjailijan ja päätähden keskustelutuokio liittyi viimeisen Potter-elokuvan markkinointitapahtumaan.