Kelly Rowland lipsautti Beyoncen lapsen sukupuolen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Destiny’s Child -tyttöbändistä kuuluisuuteen noussut Kelly Rowland myönsi äskettäin täyttäneensä rintansa silikoneilla. Naisartisti onkin sittemmin esitellyt muhkeita kurvejaan vähissä vaatteissa. Rohkea tähti on myös puhunut avoimesti julkisuudessa seksielämästään.

Nyt Kelly Rowland on puhunut ohi suunsa, sillä hän on lipsauttanut vahingossa ystävänsä Beyonce Knowlesin lapsen sukupuolen julkisuuteen. Rowland kommentoi Beyoncen odotusta Cosmopolitan Awards -tapahtumassa Lontoossa, jossa hän käytti pienokaisesta muotoa ”her”, joka viittaa tyttölapseen. Beyonce ja Jay-Z ovat itse pitäneet sukupuolen salassa.

Kelly Rowland nähtiin tänä vuonna Britannian X Factor -kauden tuomaristossa, mutta 30-vuotias tähti jätti yllättäen ohjelman kesken kauden. Poppari ilmoitti sarjan luojalle Simon Cowellille, ettei pysty esiintymään sarjassa terveytensä vuoksi. Rowland kertoi nimittäin vetäytyneensä ohjelmasta, koska hän oli stressaantunut ja sairastunut.

Kelly Rowland on viime aikoina kehittänyt itselleen rajumman imagon. Hän kuitenkin kertoi, ettei yritä myydä musiikkiaan seksillä. Laulajakaunotar laulaa avoimesti seksistä kappaleissaan ja kertoi äskettäin muun muuassa asioivansa usein pornokaupoissa. Estoton laulajatar kertoi, ettei välitä muiden tuijottelevista katseista. Hän kertoi yleensä asioivan seksikaupoissa puolenyön jälkeen, sillä tähden mielestä parhaimmat paikat ovat auki myöhään.