Lääkärit tyrmistyivät – miehellä ilmatorjunta-ammus peräsuolessa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmisten seksileikeistä syntyy aika ajoin erikoisia tapauksia, kun eräillä ihmisillä seksuaaliset tarpeet joudutaan tyydyttämään hieman poikkeavilla tavoilla. Nyt lääkärit ovat tyrmistyneet jouduttuaan poistamaan suurikokoisen ilmatorjunta-ammuksen miehen takapuolesta.

Kroatialainen 50-vuotias mies joutui hakeutumaan Zagrebissa lääkärin pakeille, kun ilmatorjunta-ammus oli päätynyt seksileikin aikana hänen peräsuoleensa, eikä sitä saatu enää pois normaalein keinoin, Slobodna Dalmacija uutisoi.

Kuva: Slobodna Dalmacija

Lääkärit saivat lopulta poistettua ammuksen, joka luovutettiin paikalliselle pommiryhmälle. Sairaala ilmoitti tapauksesta poliisille, joka teki miehen kotiin kotietsinnän. Sieltä löytyi lisääkin laittomia aseita ja ammuksia. Tapauksen poliisitutkinta on edelleen kesken.