Surffarinainen oli joutua valaan suuhun! Katso uskomaton video

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Taannoin verkossa nähtiin uskomaton video, jossa jättimäinen valas antoi ihmisten pelastaa henkensä, kun se oli ensin sotkeutunut kuolettavasti kalastajien verkkoihin. Nyt ihmiset ja valaat ovat olleet jälleen lähikontaktissa, mutta hieman toisenlaisissa merkeissä.

Kalifornian Santa Cruzin rannalla kuvattiin nimittäin videolle surffarinaista, joka makoili surffilaudan päällä kanootissa olevan kolmikon vieressä. Täysin yllättäen kuvaajan ja surffarin välillä tapahtui kuitenkin jotain todella odottamatonta, kun valtava valas nousee suu avoimena vedestä ilmeisesti kalaparvea saalistaessaan. Surffari olisi voinut joutua valtavaan kitaan, mikäli hän olisi ollut vain muutama metri sivummalla.

Kuva: YouTube