Teinipojan yllätysratkaisu pelasti kaksivuotiaan hengen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet ihmiset saavat joskus päähänsä ajatuksen, jonka perusteella he tekevät jotain tavallisesta poikkeavaa. Poikkeavuus voi olla esimerkiksi eri ajoreitti tai ruokavalinta. Nyt erään teinipojan viime hetken yllätysratkaisu on todennäköisesti pelastanut kaksivuotiaan pikkupojan hengen.

Michiganilainen 18-vuotias Trevor Vetort oli lähdössä aiemmin tällä viikolla kouluun, kun hän päätti hetken mielijohteesta matkata oppilaitokseensa jalkaisin läheisen suuren J.W. Wells State Park -luonnonpuiston läpi.

Opiskelun ohjella Vetort toimii puiston osa-aikaisena metsänvartijana. Hän oli kiiruhtamassa metsän kuraista polkua pitkin kouluun, kun hän huomasi yllättäen pikkupojan istumassa yksikseen keskellä metsää kilometrien päässä asutuksesta. Samaan aikaan pojan vanhemmat etsivät kuumeisesti kadonnutta lastaan kotinsa ympäristöstä.

– Olin juosta hänen päälleen ja sitten huomasin hänen itkevän. Hän halusi minun ottavan hänet mukaani ja itki äitiään, Trevor Vetort kertoi Duluth News Tribune -lehdelle.