Uusi virvoitusjuoma hämmentää – tehty lehmän virtsasta

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Maailmalta löytyy tuhansittain suomalaisittain varsin eksoottisia makuelämyksiä, joita kaikkia yksi ihminen ei koskaan ehtisi edes kokeilla. Kotimaisessa Madventures-sarjassa nähtiin runsaasti näitä erikoisuuksia, ja nyt on esittelyssä eräs hieman luotaantyötävä virvoitusjuoma.

Intiasta löytyy nimittäin virvoitusjuomaa, joka ei välttämättä olisi kovinkaan suuri hitti Suomen juomamarkkinoilla. Intiassa Coca-Cola, Pepsi ja muut juomavalmistajat ovat saaneet paikallisen kilpailijan.

Maassa on nimittäin keksitty hyödyntää lehmien suurta määrää ja niiden takapäästä ulos lähtevää nestettä tekemällä siitä juomaa. Valmistajan mukaan lehmän virtsasta tehty virvoitusjuoma parantaa monia tauteja ja auttaa hyvin myös janoon. Mukaan sekoitetaan jonkin verran yrttejä piristämään virtsan makua.