Vankilatuomio tulossa Lindsay Lohanille todella kalliiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moniongelmainen poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan tuomittiin tällä viikolla jälleen vankilaan. Hän on ollut kahnauksissa lain kanssa jo vuosien ajan. Lohan sai ensimmäisen vankilatuomionsa rattijuopumuksesta vuonna 2007, ja on sittemmin istunut jo pariinkin otteeseen kaltereiden takana.

Lindsayn tuorein vankeustuomio on hänelle jo viides. Tähdelle nyt määrätty 30 päivän tuomio voi kuitenkin kutistua hyvinkin paljon. Edellisellä kerralla Lohan sai 90 päivän vankilatuomion, josta hän istui vankilassa vain 84 minuuttia. Viihdelehdet uskovat, että tällä kertaa Lohan istuisi vankilassa arviolta kuusi päivää.

Vankilareissun lisäksi tuomio tulee Lohanille äärimmäisen kalliiksi muutenkin, koska hänen puolen miljoonan arvoinen mallisopimuksensa saksalaisen suunnittelija Philipp Pleinin kanssa on kariutumassa tuomion takia, X17 uutisoi. Nyt Lohanin lakimiehet yrittävät tehdä kaikkensa, jotta rahakas sopimus ei vesittyisi kariutuisi. Sopimuksen mukaan Lohanin tulisi olla Dusseldorfissa 15. marraskuuta, jolloin hän näyttää kuitenkin istuvan vankilassa.

Oikeudenkäynnissä Lohan myönsi, ettei ole suorittanut yhdyskuntapalvelua asianmukaisesti, TMZ uutisoi. Kuukauden vankilatuomion jälkeen Lohan joutuu suorittamaan kaiken jäljellä olevan yhdyskuntapalvelunsa ruumishuoneella. Kaikki määrätyt terapiasessiot ja yhdyskuntapalvelut tulee olla suoritettuna 29. maaliskuuta mennessä, tai hänet passitetaan suoraan vankilaan 270 päiväksi – kulkematta lähtöruudun kautta.