1 500 vuotta vanha jättipuu kaatui – silminnäkijä sai kuvattua videolle

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Maailmalta löytyy runsaasti niin sanottuja ikimetsiä, joissa seisovien puiden ikä on jopa tuhansia vuosia. On sanomattakin selvää, että puiden kaatuminen tällaisella alueella on erittäin harvinaista. Nyt niin on kuitenkin käynyt, ja sattumalta paikalle osunut henkilö sai kuvattua kaatumisen myös videolle.

Nyt kaatuneen puun oksat ovat suurin piirtein samankokoisia kuin normaalit puut. Noin 80 metriseksi kasvanut ja arviolta 1.500 vuotias puuvanhus kaatui kovasti rytisten, mutta kaikeksi onneksi kukaan ei loukkaantunut tapauksessa. Saksalaisen turistin kuvaama video on nyt julkaistu myös verkossa. Video kuvattiin Sequoia National Forest -luonnonpuistossa sijaitsevalla Trail of 100 Giants -luontopolulla.