Suivaantunut BB-Suvi Stefanista: ”Tekis mieli leipoa lapiolla takaraivoon!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietettiin eilen taas kosteita bileitä, joista ei dramatiikkaa puuttunut. BB-Suvi on saanut Stefanilta runsaasti sivalluksia jo viikkokausien ajan, ja eilen Suvin mitta viimein täyttyi. Purkauksesta syntyi kovaääninen riita, jota BB-Ben ja Suvi lähtivät puimaan ulos.

– Mun olis tehnyt mieli leipoa sitä lapiolla takaraivoon, kun en mä jaksa kuunnella sitä. Sit tulee Netta, joka kysyy, että onko toi äijä vajaa vai mikä siinä on? Totta helvetissä mä sanon sille suoraan. Näistä ihmisistä, jotka on häädössä, niin mä toivon että se lähtee. Jos se en ole minä, niin mä toivon että se lähtee, Suvi raivosi Benille suoraa huutoa.

– Mä oon suuttunut nyt myös sulle sen takia, että sä tuut tänne puolustamaan tota v**un möhömahaa siitä, että se on v**tuillut mulle seitsemän viikkoa.

– Mä rupesin puhumaan sille, että rauhoitu, rauhoitu, rauhoitu. Sit kun mä kuulin sun sanovan, että ”Mä toivon, että sä putoot”, niin sit mulla naksahti. Mä en halua, että kukaan sanoo täällä jollekin, että ”Mä haluan, että sä putoot”, niin se on liikaa, BB-Ben selitti Suville suuttumistaan.

– Mä tiedän, että se antaa mulle pisteet joka viikko ja se v**tuilee mulle joka päivä. Nyt mä oon ollut neljä kertaa tossa tanssijutussa ja se on huutanut joka kerta mun tanssiparille, että hyvä hyvä. Se on urputtanut, että missä on mun punainen liina, vaikka sillä itellä ei ole sitä. Mun ei tarvi olla turpa rullalla sen takia, että se on mulle kusipää. Mä katson tarpeeksi kauan sitä v**tuilua ja sitten mä sanon takaisin, Suvi jatkoi huutamista.