BB-Tanjan päätös johti Stefanin poistamiseen

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta poistettiin tänään jälleen yksi asukas. Tällä kertaa kotiin passitettiin BB-Stefan, joka ei ollut alunperin edes mukana äänestyksessä nimettynä tai sääntörikkomuksen takia. Hän joutui nimittäin häädettävien listalle Tanjan valinnan johdosta.

Tanja nimettiin häätöäänestykseen asukkaiden omien nimeämisten perusteella, mutta hän sattui voittamaan oljenkorsi-kilpailun. Kilpailun voittajalla on niin halutessaan oikeus vaihtaa joko itsensä tai joku toinen nimetyistä toiseen asukkaaseen.

Tanja päätti pelastaa itsensä ja valitsi tilalle Stefanin. Toinen valinta olisi ollut BB-Veera, mutta Tanja kertoi olevansa mieluummin talossa Veeran kuin Stefanin kanssa. Nyt oljenkorsi-kilpailun johdosta tehty päätös sinetöi siis Stefanin lähdön.