Mies surmasi vaimonsa Star Wars -lelujen takia

Ohhoh! · Stara.fi

Brittimies on jäänyt kiinni poikkeuksellisen rajusta rikoksesta, sillä hän surmasi vaimonsa lelujen takia. 30-vuotias mies nimittäin huomasi 28-vuotiaan vaimonsa rikkoneen hänen lapsuudenaikaiset Star Wars -lelunsa.

Surmaaja raivostui huomattuaan lelujensa rikkoutuneen ja sen jälkeen hän otti tyynyn, jolla tukehdutti vaimonsa hengiltä. Surmatyön jälkeen mies ryhtyi itkemään ja juoksi hädissään ja itkien äitinsä luokse.

Tapaus sattui Telegraph-lehden mukaan Britannian Manchesterissä jo kuluvan vuoden huhtikuussa. Mies tunnusti surmanneensa vaimonsa, ja äiti soitti paikalle poliisit. Kuulusteluissa mies kertoi vaimonsa olleen kotoisin Thaimaasta ja uhanneen jo aiemmin jättää miehen sekä uhanneen tehdä miehensä elämästä helvettiä.