Eläintarha sai tarpeeseen homopingviineistä – katso video

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Homoseksuaalisuudesta keskustellaan usein vain joidenkin ihmisten taipumuksena, mutta todellisuudessa samankaltaisia taipumuksia esiintyy yleisesti myös eläinmaailmassa. Nyt Toronton eläintarhassa on päätetty ryhtyä toimenpiteisiin pingviinien homosuhteen takia.

Kaksi urospuolista pingviiniä, Buddy ja Pedro, ovat tulleet erityisen hyvin toimeen keskenään ja ne ovat myös osoittaneet hieman liiankin tuttavallista käytöstä toisiaan kohtaan. Päivisin parivaljakko temmeltää muiden tavoin suuressa laumassa, mutta öisin ne keskittyvät lähinnä toisiinsa ja osoittavat myös merkkejä suvunjatkamiseen tähtäävistä toimenpiteistä.

Nyt uhanalaisten pingviinien pariutumiskäyttäytyminen yritetään kohdentaa naaraspuolisiin lajitovereihin erottamalla homopingviinit toisistaan ja asuttamalla ne naaraiden pariin.