One Direction -hittibändin terveiset suomalaisille faneille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. Yhtye niittää parhaillaan menestystä myös Suomessa. Stara tavoitti yhtyeen tähden Zayn Malikin tänään langan päähän.

One Direction -yhtyeen haastattelu julkaistaan kokonaisuudessaan myöhemmin, mutta Stara lupasi bändille julkaista heidän suomalaisille faneilleen lähettämät terveiset jo tänään. Haastattelussa bändi lupasi saapua Suomeen keikalle ensi vuoden alkupuolella. Tarkemmat tiedot aiheesta myöhemmin.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköskeksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistaan marraskuussa.