BB-asukkaat kauhuissaan – bakteeritartuntaa pelätään

Big Brother · Stara.fi

Suomen ja Norjan Big Brother -asukasvaihto aiheutti taannoin päänvaivaa, kun norjalaiset asukkaat olivat sairastuneet bakteeritartuntaan. Suomeen tullut BB-Siv Anita kertoi saaneensa tartunnasta johtuvia patteja kainaloon ja samoista oireista kärsi sittemmin palannut BB-Janica.

Tänään BB-Mikael on valitellut sairastuneensa, ja Suvin mukaan hänenkin oireet viittaavat samaan kuin Siv Anitan aikanaan.

– Nyt ehkä kantsis ottaa jotkut verikokeet! Jos tää on se sama, niin kohta teille tulee särkyä. Mulla on sellainen olo, että mulla on joku hermosärky tai jotain. En mä pysty oleen paikoillaan, BB-Suvi lietsoi.

– Mulla on sellaisia pistoksia kehon sisäpuolelta. Vihlaisee aina välillä, BB-Sebastian paljasti.

– Mulla on silleen, että on niinku yks lihas. Mulla on ollut noita aiemminkin ja mä oon ajatellut että ne on jotain vitamiinin puutosta tai jotain, BB-Tanja komppasi muita.

– Mulla on sellainen olo, että mä en voi olla yhtään paikallaan. Mulla ei ole yhtään sellainen olo että olisin tulossa kipeeksi, vaan mua särkee joka paikkaa. Tää alkoi mulla sunnuntaina, Suvi lisäsi.

– Mua ei särje, mutta menee sellaisia kylmiä väreitä ihan kuin olisi kuume nousemassa, Nettakin liittyi itseään sairaaksi epäilleiden joukkoon.

mäkin oonvoinut tuoda tänne jotain kun mä oon voinut törmäilä tuolla jossain. kuinka puhtaita siellä paikt olivat vessoissa ja kylpyhuoneessa. janica