BB-Suvi pinnaa viikkotehtävästä – vetoaa vessahommiin

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa saatiin eilen viikkotehtävä, jonka aikana asukkaiden yhteispainon tulee nousta kymmeniä kiloja 750 kiloon saakka. BB-Suvi ilmoitti heti, että hän ei ole halukas osallistumaan kisaan, koska nyt hankitut lisäkilot tulevat hänen mukaansa jäädäkseen.

Lopulta Suvi taipui osittain muiden vaatimuksiin, mutta sen jälkeen hän keksi vatsansa olleen jo usemman päivän ajan ”kuralla”, joten herkkuruoatkaan eivät pysy pitkään sisällä. Tällä verukkeella Suvi onnistui eilen laistamaan yhdestä lihottavasta ateriasta. Tänään sama meno jatkui aamiaisella.

– Pitäiskö mun jättää toi aamiainen myöhempään, kun mulla on tullut viime aikoina vetenä kaikki ulos. Mä en uskalla kyllä syödä mitään ennen kuin mä meen tonne ulos, Suvi selittteli.

Eilen illalla BB-Sebastian toi asukkaille makuuhuoneeseen iltapalaksi donitseja, mutta Suvi onnistui silloinkin jättämään herkut väliin vetoamalla siihen, että oli ehtinyt jo pestä hampaat.