Nainen sytytti ahdistelijansa tuleen – tuomittiin vankilaan

Ohhoh! · Stara.fi

Australialainen nainen on tuomittu vuosiksi vankilaan, koska hän kosti eräälle miehelle seksuaalisen ahdistelunsa. Hän kaatoi miehen päälle polttoainetta, jonka seurauksena mies syttyi palamaan ja myöhemmin menehtyi saamiinsa vammoihin.

Kerry McNiven -niminen nainen sai tietää seksuaalisesta ahdistelusta, joka oli tapahtunut hänen sammumisensa jälkeen eräissä kotibileissä. Useat todistajat kertoivat nähneensä kuinka mies kosketteli naisen rintoja sen jälkeen kun nainen oli sammunut. Nainen sai myöhemmin tietää asiasta ja päätti kostaa ahdistelun poikkeuksellisen rankalla tavalla.

Victorian osavaltion tuomioistuin tuomitsi Kerry McNivenin seitsemäksi vuodeksi vankilaan taposta. Polttoaineen syttymisen syystä ei ole varmuutta. Nainen voi päästä ehdonalaiseen kahden vuoden kuluttua.