Naiselta amputoitu jalka kasvaa takaisin – jättimäisenä! Katso kuva

Ohhoh! · Stara.fi

Britanniassa on nyt noussut otsikoihin nainen, jonka amputoitu jalka on ryhtynyt kasvamaan itsekseen takaisin. Mandy Sellars ei ole kuitenkaan uudesta jalastaan mielissään, sillä se ei kasva entisenlaisena, vaan paljon suurempana möhkäleenä.

36-vuotiaan naisen henki pelastettiin jalan poistamisella, koska hän oli sairastunut niin sanottuun elefanttitautiin. Nyt amputoidun jalan tilalle yllättäen kasvanut raaja painaa nyt 32 kiloa, vaikka leikkauksesta on kulunut vasta alle kaksi vuotta. Möhkäleen ympärysmitta on ylittänyt jo yhden metrin, joten alkuperäinen ongelma on palannut. Katso kuva tästä.

– Toivoin, että leikkaus olisi auttanut vakiinnuttamaan tilani, mutta sydämessäni tiesin että se kasvaisi takaisin. Hänes heti leikkauksen jälkeen raaja ryhtyi kasvamaan ja oli yhä vaikeampaa saada tekojalkaa. Sitten nysä kasvoi niin, että se rikkoi tekojalan, Mandy Sellars kertoi The MIrror -lehdelle.