Seksishow villitsi BB-talon asukkaat – Suvi syttyi jättipeniksestä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon päivän seksiteema on juuri huipentunut, kun talon pihamaalla nähdään seksimessujen hengessä järjestetty live-esitys. Erityisesti talon naisasukkaat kirkuvat innostuksesta, kun pornotähti riisui lavalla.

Seksimessuilla itsekin estotonta lesboseksiä harrastanut BB-Janica hautasi kasvot käsiinsä tunnistettuaan lavalle saapuneen tuttunsa, Mr. Lotharin. Erityisen innostunut näkemästään on BB-Suvi, joka kiljui, huusi ja taputti innoissaan esitykselle. Yksi talon naisasukkaista ei kuitenkaan syttynyt miehen esiintymiseen.

– Mä en ymmärrä. Mä en vaan syty, Elina kommentoi.

– Ei toikaan enää mikään nuori mies ole, Rami kommentoi Lotharia.

– Mä haluan tulla sun oppitunnille! V**tu sä saat varmaan paljon muijia! Ben kuitenkin innostui.

Seuraavaksi Suvi pääsi esiintymään lavalle yhdessä Lotharin kanssa. Hän olikin varma valinta, sillä neljän lapsen äiti ei saanut pidettyä sormiaan erossa öljytystä miehestä. Lopulta Suvi pääsi tekemään lähempää tuttavuutta myös esiintyjän suureksi kutsumansa sukupuolielimen kanssa.

– Tästä tuli niin Salar kakkonen! Mä niin koskin siihen! Se oli about tollanen, Suvi näytti sormilla vehkeen koon.

Seksimessujen ajatusta kammoksuva Sebastian oli muiden kanssa pihalla, mutta selin esitykseen. Show’n katselemisen sijaan hän lauleskeli itsekseen hengellisiä lauluja. BB-Rami pääsi Suvi lisäksi myös esiintyjäksi lavalle, kun siellä nähtiin nainen rinnat paljaana. Rami saikin esityksestään asukkailta suuret aplodit.

– Hyvä Rami! Onko katkarapu? BB-Annika huusi.