Sydänkohtaus muutti nuoren miehen homoseksuaaliksi

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa ihmetellään parhaillaan tapausta, jossa 26-vuotias Chris Birch sai sydänkohtauksen muuttui samalla homoseksuaaliksi. Walesissa asuva nuori mies oli ennen muutostaan todellinen alfauros, heteroseksuaali 120 kiloa painava rugbypelaaja.

Naisen kanssa seurustellut Birch sai kuitenkin yllättäen sydänkohtauksen kesken harjoitustensa. Ensihoitajat saivat miehen nopeasti hoitoon ja tämä toipui vakavasta sairauskohtauksestaan. Ihmetystä aiheutti kuitenkin se, että herättyään Chris Birch kertoi seksuaalisen suuntautumisensa muuttuneen dramaattisesti.

– Herättyäni olin homo ja olen sitä edelleen. Se tuntuu kummalliselta, mutta minä huomasin muutoksen heti. Naiset eivät kiinnostaneet minua enää lainkaan. Olin ehdottomasti homo. Aiemmin en ollut koskaan tuntenut vetoa miehiin eikä minulla koskaan ollut homoystäviä. En kuitenkaan välittänyt siitä, sillä olin niin varma tunteistani, Chris Birch kertoi The Sun -lehdelle.

Nyt mies työskentelee parturi-kampaamossa.