BB-asukkaat repesivät nauruun – Tanjan sisko yllätti

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa kyläili hetki sitten jälleen kerran yksi asukkaiden läheisistä. Isoveli komensi asukkaita olemaan liikkumatta seis-käskyllä ja asukkaiden kasvoilla näkyi jännittyneitä ilmeitä. Pian sen jälkeen talon ovista sisään asteli BB-Tanjan sisko.

Tanja onnistui hillitsemään itsensä ja tyytyi tuijottelemaan hymyssä suin siskonsa lyhyttä seikkailua Big Brother -talossa. Siskon pikavisiitti nauratti BB-Suvia, joka repesikin kovaääniseen kikatukseen, koska ei pystynyt pidättelemään nauruaan.

– Sä oot ihana, sisko sanoi Tanjalle.

Tanja vastasi kommenttiin iskemällä silmää ja alkoi pärskymään epäilyttävän paljon tulevaa naurukohtausta odotellessa. Lopulta Tanjan sisko nappasi olohuoneen pöydältä suklaapatukan ja poistui talosta. Sen jälkeen Isoveli antoi asukkaille luvan liikkua.

– Se oli mun systeri! Hitto meinasin revetä, Tanja onnistui sanomaan naururytäkän seasta.

– En olis millään tunnistanut, et se oli sun sisko. Ette näytä yhtään samoilta, BB-Sebastian kommentoi.

– Onneks mun sisko oli just sellanen ihminen, et mun ei tarvinnut liikkua. Mut jos se olis ollu se tyyppi, niin olisin todellakin liikkunut, Tanja kertoi viitateen ulkomaailmassa asustelevaan ihastukseensa.