Hurjapää hyppäsi hotellin katolta Espanjassa – katso video

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Base-hyppyjä on Suomessakin harrastettu jo pitkään, ja esimerkiksi Tampereen Näsinneulasta hypättiin laskuvarjolla jo lähes kymmenen vuotta sitten. Suomalaiset harrastajat ovat alan parhaimmistoa ja kiertävät alituisesti maailmalla valloittamassa uusia kohteita.

Nyt Espanjassa pari hurjapäätä on kivunnut monille suomalaisillekin tutussa Benidormin kaupungissa sijaitsevan Bali-hotellin katolle base-hyppy mielessään. Suunnitelmien mukaisesti miehet myös hyppäsivät hotellin katolta ja ehtivät hädin tuskin avata varjonsa ennen kuin olisi jo ollut liian myöhäistä.

Kuva: YouTube

Taannoin otsikoissa oli taikuri Iiro Seppänen, joka hyppäsi base-hypyn Pariisin Eiffel-tornista. Hän sai salakuljetettua laskuvarjon ylätasanteelle suuren pehmonallen sisällä.