Johnny Deppin nikotiinihimo maksaa miljoonia

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin menestyneimpiin tähtiin lukeutuva Johnny Depp joi nuoruudessaan päivittäin kännit kuuluisuutensa takia. Julkisuus teki näyttelijälle epämukavan olon ja Depp pakeni pahaa oloaan juomalla itsensä usein umpihumalaan. Tähti onkin sittemmin katunut viinanhuuruisia nuoruusvuosiaan.

Kotioloissaan viihtyvä näyttelijä matkustaa nykyisin yleensä paikasta toiseen ainoastaan yksityiskoneella. Nyt Depp paljasti lentävänsä yksityiskoneilla nikotiininhimonsa takia. Tähti ei nimittäin käytä julkisia lentoyhtiöitä, koska matkustajakoneissa ei saa polttaa tupakkaa.

– Yksityiskoneissa saa polttaa tupakkaa. Tapani tuleekin aika kalliiksi, koska saan sauhutella vain yksityiskoneissa, Depp kertoi omgwire-sivuston mukaan.

Depp lopetti taannoin tupakoinnin yli kahden vuoden ajaksi. Hän kuitenkin aloitti sauhuttelun äskettäin uudelleen The Rum Diary – elokuvan roolityönsä takia. Myös kyseisen elokuvan ohjaaja Bruce Robinson sortui juomaan alkoholia elokuvaa tehdessä. Hän nimittäin oli ennen elokuvaa pysynyt raittiina seitsemän vuoden ajan.

Tuottajana ja käsikirjoittajankin työskentelevä Depp varjelee tarkasti yksityiselämäänsä. Tähti ei viihdy kovinkaan hyvin julkisuudessa työnsä ulkopuolella. Näyttelijä on seurustellut 13 vuoden ajan ranskalaiskaunotar Vanessa Paradisin kanssa. Heillä on kaksi yhteistä lasta, 12-vuotias Lily-tyttö ja yhdeksänvuotias poika John. Depp on aiemmin deittaillut muun muuassa näyttelijä Winona Ryderin ja supermalli Kate Mossin kanssa.