Lindsay Lohanin isälle jopa neljän vuoden vankeustuomio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruumishuoneella työskentelevä julkkisneitokainen Lindsay Lohan pääsi pari päivää sitten vankilasta istuttuaan kuukauden tuomiostaan vain 4,5 tuntia. Hänen isänsä on sen sijaan viettänyt kiven sisässä jo pidempään ja on nyt saanut entistäkin nautinnollisemmat oltavat.

Michael Lohan on saamassa syytteet tyttöystävänsä pahoinpitelystä, mutta sen lisäksi hän pakeni pari viikkoa sitten häntä pidättämään tulleita poliiseja parvekkeeltaan. Tänään Yhdysvalloissa on uutisoitu, että Michael Lohan voi saada jopa neljän vuoden vankilatuomion rikoksistaan. Tuomion pituus olisi siinä tapauksessa mahdollisesti sama kuin Michael Jacksonin tappaneelle lääkärille.

Michael Lohan oli lausuntojen mukaan uhannut heittää tyttöystävänsä Kate Majorin alas kerrostalon neljännestä kerroksesta. Tyttöystävä soitti raivoisan riidan aikana paikalle poliisit, jotka pidättivät Michaelin pahoinpitelystä epäiltynä. Heti vapauduttuaan Lohan rikkoi lähestymiskieltoa ja hänet passitettiin kaltereiden taakse.

Michael Lohan paljasti äskettäin, että hänen vanhin tyttärensä Lindsay Lohan käyttää kovia huumeita. Lindsayn hammasrivistö onkin vaurioitunut pahasti metamfetamiinin ja crack-kokaiinin jatkuvasta käytöstä. Isän kerrottiin pyytäneen äskettäin oikeudelta, että hänen tyttärelleen määrättäisiin vieroitushoitaja. Michael on myös kertonut, että hänen tehtävänään on pitää negatiiviset vaikuttajat poissa tyttärensä elämästä.