BB-Suvi romahti yllätysvieraasta – suoraan häätöäänestykseen

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa saatiin hetki sitten taas yllätysvieras, kun Isoveli kuulutti ”seis”. Oven auettua BB-Suvi romahti välittömästi, sillä tällä kertaa oli hänen vuoronsa saada läheinen taloon. Vieras oli Suvin ystävä Marika.

Suvi ei kyennyt hillitsemään itseään lainkaan, vaikka asukkaiden tulisi olla seis-komennon aikana täysin liikkumatta. Neitokainen romahti välittömästi äänekkääseen itkuun ja ryntäsi ystävänsä luokse. Hän esitteli ystävälleen muutaman sekunnin ajan taloa.

– Sun pitää nyt lähtee. Sä et saa puhua mulle mitään. Onks kaikki hyvin? Ori? Suvi sai sanotuksi itkunsa seasta.

Pian vieras oli jo poistunut.

– Se oli Marika. Mä en nähnyt mitään sen ystävästä. Joo se halas, Suvi kertoi muille.

– Se oli paljon nuorekkaampi kuin mä olisin ajatellut. Paljon nuorekkaampi. Nätti oli, Sebastian kommentoi Suvin ystävää.

Eilen vastaavassa tilanteessa oli BB-Sebastian, jonka pikkusisko saapui vierailemaan talon pihamaalla. Myöskään Sebastian ei onnistunut hillitsemään itseään, vaan ryntäsi halaamaan siskoaan. Siten Suvin lisäksi myös Sebastian on joutumassa suoraan häätöäänestykseen.