Teinityttö myy neitsyytensä – hinta nyt 11 700 euroa

Ohhoh! · Stara.fi

Maailmalta on kantautunut monia tapauksia, joissa nuoret tytöt ovat keränneet rahaa myymällä neitsyyttään eniten tarjoavalle. Rahat ovat menneet joko opiskeluun tai elämiseen yleensä. Nyt kiinalainen teinityttö huutokauppaa Australiassa neitsyyttään, jonka hinta on tällä hetkellä 11.700 euroa.

Sydneyssä asuva 19-vuotias kiinalaistyttö, joka käyttää nimimerkkiä MOC Virgin, on saanut neitsyydestään tähän mennessä 15.000 Australian dollarin tarjouksen. Huutokaupan on järjestänyt yksityisen henkilön sijaan MyOutCall -seuralaispalvelu.

Huutokaupan järjestävä yhtiö on lisäksi joutunut poliisitutkinnan kohteeksi. Yhtiö vaatii ostajalta 1.800 euron ennakkomaksun. Asiasta uutisoinut The Daily Telegraph tavoitti yhtiön edustajan, jonka mukaan kyseessä on todellinen huutokauppa. Hänen mukaansa moinen on kaiken lisäksi yleistä Sydneyssä.

Tieto huutokaupasta on aiheuttanut kohua, sillä monien vastustajien mielestä se asettaa naisten vapauden ja itsemääräämisoikeuden vuosisatoja taaksepäin ja on verrattavissa orjakauppaan. Yhtiön uskotaan ottavan 50 prosenttia kauppasummasta välityspalkkiona.