BB-talon virallinen valittaja haluaa kotiin: ”En halua jäädä tänne”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon virallinen valittaja BB-Suvi on parhaillaan maansa myynyt, koska hän ei päässyt katsomaan asukkaille esiintynyttä Petri Nygårdia. Alituisesti kipujaan ja vammojaan talossa koko tuotantokauden ajan valittanut Suvi joutui jättämään juhlat väliin jalkakipujensa vuoksi.

Isoveli ei päästänyt Suvia tehtäväalueelle katsomaan keikkaa, vaan tämä joutui odottamaan makuuhuoneessa. Se oli Suville liikaa, vaikka hän totesi, ettei edes pidä Nygårdin musiikista. Hetkeä aiemmin Suvi kertoi Isovelille, että ei ole lähdössä kotiin, mutta Janicalle Suvi tilitti jotain aivan muuta. BB-Janica yritti parhaansa mukaan lohduttaa neitokaista, mutta turhaan. Suvi nimittäin kertoi haluavansa kotiin.

– Mä lähden kotiin sunnuntaina. Mä en edes halua jäädä enää tänne jos tää on tällaista! Ikuisesti jengi on käynyt jalka paketissa jossain v**un konserteissa. Mä ymmärrän noi bileet, eikä mulla ole ongelmaa istua tuolla. Nyt oli taas näin pienestä kiinni, että saadaan jonkun elämä v**tumaiseksi ja se on miksi mä haluan täältä himaan. Mä olen ihminen, joka ei tule saamaan täällä missään vaiheessa mitään hyvää. Ja niin se vaan menee, Suvi valitti.

Valituksesta ja vuodatuksesta ei ollut tulla loppua. BB-Ben asteli makuuhuoneeseen, josta Suvi ajoi hänet kuitenkin pois.

– Nyt mä ymmärrän Terhiä. Se sai koko ajan paskaa niskaan. Tää on just tätä. Jos ne olis reiluja ja ne näkee että mulla on vaikeeta ja rankkaa, niin miksi ne ei tee siitä parempaa? Miksei ne ei soittanut mulle sitä Petriä täällä. Ihan yks tai kaks biisiä. Se olis ollut ihan ok. Ne varmaan ajattelee että mä kusetan, Suvi viittasi tämänkertaisiin jalkakipuihinsa.