”Ozzy Osbourne elää 900-vuotiaaksi”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Taannoin pahassa päihdekoukussa ollut realitytähti Jack Osbourne pääsi vieroitushoidon avulla eroon huume-, lääke- ja alkoholiongelmistaan. Sittemmin nuori mies ryhtyi urheilemaan ja pudotti muun muuassa rutkasti painoaan.

Nyt rokkari Ozzy Osbournen kuopus kertoi olevansa ylpeä isänsä fyysisestä kunnosta. Jack-poika kertoi, että lääkärin mukaan 62-vuotiaan rokkarin fyysinen kunto on yhtä terästä kuin 30-vuotiaalla. Hän uskookin isänsä elävän 900-vuotiaaksi, koska mikään ei pysty tappamaan Ozzya.

– Moottoripyörät ja huumeet eivät pysty tappamaan isääni. Hän on sellainen ihminen, joka elää 900-vuotiaaksi. Vitsailemme aina, että isä elää kauemmin kuin minä, Jack kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Jack teki äskettäin dokumentin isästään ja kertoi, ettei viettänyt juurikaan Ozzyn kanssa laatuaikaa kuvaustauoilla. Hän ei nimittäin halunnut pilata isä-poika-suhdettaan viihteen takia. Jack kertoi, että hän joutui taannoin luopumaan yhteisistä hetkistä isänsä kanssa The Osbournes -realitysarjaa tehdessä.

Jack Osbournen päihdeongelmat alkoivat jo 13 vuoden iässä, kun hän maistoi ensimmäisen kerran viskiä syntymäpäiväjuhlillaan. 14-vuotiaana Jack alkoi käyttämään huumeita. Seurapiirijulkkiksen elämä pyörikin sittemmin vain juhlimisen ja päihteiden ympärillä.

Jack yritti myös taannoin itsemurhaa, kun hän kuuli tyttöystävänsä exän äänen tämän kännykässä. Rokkarin kuopus viilteli ranteensa ja joi absinttia reseptilääkkeiden kera. Vuosien päihdesekoilujen jälkeen Jack päätti, ettei enää halua tuntea pahaa oloa ja haki apua ongelmiinsa.