BB-Tanjan rinnat pääsivät Petri Nygårdin käsittelyyn

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -asukkaiden bileet saivat tänään yllätyskäänteen, kun Petri Nygård esiintyi asukkaille tehtäväalueella. Keikan loppumisen jälkeen asukkaat luulivat vierailun olevan ohi, mutta he olivat väärässä.

Kesken juhlien Isoveli kuulutti yllättäen ”Petri on pesässä”. Ben ja Tanja ehtivät ensimmäisenä juosta sisään pesään, jossa saa olla kerralla vain kolme ihmistä. He keskustelivat Petrin kanssa muutaman minuutin ja samalla artisti tarjosi asukkaille kolme isoa pulloa Jaloviinaa ja jokaiselle asukkaalle nimetyt Reino-tossut. Tapaamisen lopuksi Tanja pyysi saada nimmarin.

– Jos olis kynä, niin mä pyytäisin nimmarit, Tanja totesi.

– Mulla on kynä. Saako tissinimmarit? Nygård tiedusteli.

– Tottakai! Tissit vähän roikkuu, kun mä oon imettänyt. Laita siihen, että ”Tanjalle”, Tanja totesi.