Jenkkiteinien vaarallinen villitys: Tamponi täyteen viinaa ja vaginaan – katso video

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Perinteisesti varsin viinaanmenevät suomalaiset ovat yleensä olleet edelläkävijöitä erikoisten juomatapojen ja erityisesti humalahakuisen käyttäytymisen suhteen. Kaikki mahdolliset kikat onkin todennäköisesti jo kokeiltu.

Nyt eräs Suomessakin tunnettu ”alkoholin nauttimisen” muoto aiheuttaa hämmennystä Yhdysvalloissa. Siellä teinit ovat nimittäin omaksuneet tamponikännit, jossa tamponi kastetaan viinaan ja sen jälkeen se työnnetään kehon sisään, jossa alkoholi imeytyy elimistöön.

Nyt amerikkalaiset televisiokanavatkin ovat heränneet raportoimaan nopeasti yleistyneestä trendistä. KPHD-kanavan uutiset varoittivat vanhempia siitä, että kyseessä ei ole pelkkää uraanilegendaa. Poliisin ja lääkärien mukaan trendi on hengenvaarallinen ja voi johtaa vakaviin seurauksiin. Samalla kumotaan väite siitä, ettei tällä tavalla ”nautittu” alkoholi näkyisi alkometrissä.