Kymmenvuotias pikkutyttö äidiksi! Synnytti lapsen keisarinleikkauksella

Ohhoh! · Stara.fi

Maailmalla on viime kuukausina raportoitu jonkin verran tapauksista, joissa ihmiset ovat päätyneet isovanhemmiksi jo alle 30-vuotiaina. Nyt Meksikossa on raportoitu tapauksesta, jossa vasta kymmenvuotias pikkutyttö on synnyttänyt lapsen.

Viranomaiset selvittävät parhaillaan kuka raiskasi tytön, eli kuka on lapsen isä. Meksikon lain mukaan edes pikkulapset eivät voi tehdä aborttia, elleivät he voi osoittaa tulleensa esimerkiksi raiskatuiksi. Ilman tällaista osoitusta he voivat joutua abortista jopa vankilaan. Seksin harrastamisen alaikäraja on Meksikossa 12, New York Daily News uutisoi.

Lääkärit eivät antaneet pikkutytön odottaa luonnolliseen synnytykseen saakka, vaan lapsi saatettiin maailmaan keisarileikkauksella 31. raskausviikolla, eli ennen aikojaan, UpFrontNewswire uutisoi. San Francisco Totimehuacan kaupungissa asuva tyttö sekä hänen lapsensa voivat hyvin. Lapsi on tosin edelleen sairaalassa, jossa nuori äiti käy häntä imettämässä.