Tässä on yksi vuoden hämmentävimmistä tv-haastatteluista – katso

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Toimittajien esimiehet rohkaisevat usein ammattilaisia panemaan itsensä likoon, ja nyt Yhdysvalloissa eräs televisiotoimittaja on ottanut neuvosta vaarin. Hän raportoi tapauksesta, jossa Colonial Forge High School -koulu hyllytti 14-vuotiaan oppilaan Bryan Thompsonin kymmeneksi päiväksi tämän ilmestyttyä urheiluotteluun banaanipukuun sonnustautuneena.

Amerikkalaisen NBC-ketjuun kuuluvan WRC-televisiokanavan paikallistoimittaja Pat Collins ei halunnut jäädä toiseksi, sillä hän osoitti naamiaisasujen toimivuutta pukeutumalla itse viinirypäleiksi. Hyllytetty poika aiheutti koulun mukaan häiriötä, kun hän juoksi urheilukentän laidalla banaaniksi pukeutuneena. Koulun oppilaat järjestivät mielenosoituksen hyllytetyn oppilaan puolesta ja aiheutuneen kohun vuoksi koulun rehtori lopulta erosi.