Vaalityön tyly loppu – nainen puri miehen nenän lähes irti

Ohhoh! · Stara.fi

Ihmiset voivat suutuspäissään alentua tekemään monenlaisia kyseenalaisia tekoja, joita he joutuvat myöhemmin katumaan joskus pitkäänkin tai jopa kaltereiden takana. Nyt Yhdysvalloissa on sattunut sanaharkka, joka päättyi verisesti. Nainen nimittäin puraisi mieheltä nenän lähes irti.

Epäilty oli kampanjoimassa liian lähellä äänestyspaikkaa, jolloin toinen nainen huomautti hänelle asiasta. Heidän välilleen syntyi sanaharkkaa, jota tapausta sivusta seurannut mies meni rauhoittelemaan. Mies työnsi kasvonsa ilmeisesti liian lähelle raivostunutta kampanjoijaa, jolloin tämä yhtäkkiä puraisi häntä voimaakkaasti nenään.

Asiasta uutisoineen Fox 8 Newsin mukaan paikalle kutsuttiin poliisit ja asian tutkinta on kesken. Naisen taustavoimista kerrottiin, että hän oli ollut mukana vaalityössä jo kahdeksan vaalin ajan vuodesta 2006, joten erikoinen tempaus tuli heille täytenä yllätyksenä.