Opettaja harrasti seksiä 11 teinin kanssa – 60 vuoden vankilatuomio uhkaa

Ohhoh! · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa kohistaan nyt tapauksesta, jossa yläasteen opettajaa syytetään alaikäisiin teinipoikiin sekaantumisesta. Tennesseen Covingtonissa asuvaa opettajaa syytetään jopa 53 rikoksesta, jotka voivat lukita 41-vuotiaan naisen kaltereiden taakse jopa 60 vuodeksi.

Opettajan väitetään harrastaneen seksiä peräti yhdentoista oppilaansa kanssa vain kolmen kuukauden aikana. Suosittu naisopettaja vei teinipoikia kotiinsa ja juotti heidät humalaan ennen seksisessioita. Opettajan uhrien kerrottiin olevan 14 – 17-vuotiaita teinipoikia, ja suurin osa pojista kuului opettajan tyttären kaveripiiriin.

Covingtonin poliisi aloitti äskettäin tutkimukset, kun Crestviewin yläasteen rehtori teki valituksen opettajan sopimattomasta käytöksestä. Opettaja on kiistänyt kaikki syytteet ja naisen asianajajan mukaan epäilty on rakastava vaimo ja uskollinen kirkon jäsen.

– Päämieheni kiistää kaikki syytteet. Hän on rakastava vaimo, ahkerasti työskentelevä opettaja, uskollinen kirkon jäsen sekä yhteisössään pidetty jäsen, asianajaja Blake Ballin kertoi Daily Mail -lehden mukaan.

Syyttäjien mukaan opettaja on tämän vuosikymmenen törkein alaikäisiin sekaantunut opettaja yhteensä 53 rikossyytteellään. Viime viikolla 33-vuotias ohiolainen opettaja Stacy Schuler joutui neljäksi vuodeksi vankilaan, koska tämä oli harrastanut seksiä viiden oppilaansa kanssa.