Mies jäi kiinni seksin kuvaamisesta – uskomaton selitys poliisille

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet miehet ovat jossain vaiheessa elämäänsä kuvanneet seksin harrastamista, ja viime vuosina kännykkäkamerat ovat tehneet siitä jo naurettavan helppoa. Nyt eräs brittimies on jäänyt kiinni hänen ja tyttöystävänsä seksin kuvaamisesta. Miehen selitys oli mielenkiintoinen.

Tyttöystävä jätti miehen sen jälkeen kun hänelle selvisi, että tämä oli kuvannut salaa heidän sänkypuuhiaan yöpöydälle jätetyllä kännykkäkameralla. Tyttöystävä otti 35 minuutin seksivideon talteen ja vei sen poliisille. Viranomaiset hakivat miehen kuulusteluihin, jossa mies kertoi hyvät perustelut kuvaamiselleen. 42-vuotias mies perusteli kuvaamistaan sillä, että kyseessä oli akateeminen tiedeprojekti.

Hänen oli nimittäin määrä seurata omia seksitaitojaan ja arvostella suoritustaan. Mies työskentelee elokuva-alalla animaatioiden parissa, joten hän tutkii työkseen ihmisten liikkumista ja yrittää toistaa sitä animaatiohahmoilla. Siksi miehellä olisi voinut ollakin vankat perustelut tarinalleen. Hänen olisi kuitenkin kannattanut kysyä lupaa myös tyttöystävältään. Oikeudenkäynti jatkuu yhä.