Perheenäiti puri tiskijukan kivekset irti – säästyi vankilatuomiolta

Ohhoh! · Stara.fi

Uutisoimme aiemmin tänä vuonna merkillisestä tapauksesta, jossa neljän lapsen äiti puri miehen kivekset irti. Nainen oli juovuspäissään ja riidan seurauksena ”poistanut” tiskijukkana työskentelevän poikaystävänsä sukukalleudet kohtalokkain seurauksin.

44-vuotias perheenäiti oli vaarassa joutua kaltereiden taakse jopa viideksi vuodeksi. Newcastlen tuomioistuin nimittäin tuomitsi hänet syylliseksi miehensä törkeästä ja tuskallisesta ruumiinvamman aiheuttamisesta. Nyt asiassa on kuitenkin tapahtunut yllätyskäänne, sillä nainen säästyi kokonaan vankilalta. Hänet tuomittiin 12 kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen ja lisäksi 150 tunniksi yhdyskuntapalveluun.

Maria Topp oli väittänyt alusta asti tapauksen jälkeen, ettei hän ollut purrut kiveksiä irti. Hän nimittäin väitti käyttäneensä siihen käsiään. Oikeudenkäynnissä tekotapaan saatiin viimein varmistus. Tutkimusten mukaan nainen oli käyttänyt hampaitaan kivesten irroittamisessa. Tuomarin mielestä hampaiden käyttö ruumiinvamman aiheuttamisessa on raskauttava seikka.

Nainen oli seurustellut 45-vuotiaan poikaystävänsä kanssa viiden vuoden ajan. Mies kiidätettiin rajun välikohtauksen jälkeen sairaalaan hätäleikkaukseen, jotta hänen sukupuolielimensä saataisiin korjattua. Mies oli soittanut itse hätäkeskukseen, mutta hätäpäivystäjä ei ollut ensin saada selvää mitä oli tapahtunut.