Spermapankki siirrettiin pyörille – tältä näyttää liikkuva ”kalusto”

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Spermapankit ovat yleensä asioita, joista on puhutaan varsin vähän julkisuudessa. Tavalliset pankit yrittävät usein jalkauttaa toimintaansa kansan pariin, mutta nyt eräs spermapankki on siinä onnistunut keskimääräistä näyttävämmin.

Yhdysvalloissa spermapankki on nimittäin viety sinne missä asiakkaatkin ovat, eli kansan pariin. Seattlessa lanseeratun liikkuvan spermapankin tarkoitus ei ole kuitenkaan kerätä tuotteita kansalaisilta, vaan siirtää jo luovutettua materiaalia sitä tarvitseviin laitoksiin. Kolmemetrinen polkupyörä on herättänyt paljon huomiota, sillä sen ulkomuoto muistuttaa vekottimen tarkoituksesta.

Kuva: YouTube

Polkupyörä on varustettu siittiön muotoisella säiliöllä, jonka sisällä spermanäytteet matkaavat jäisenä nestemäisessä typessä. Polkupyörä ei ole kuitenkaan amerikkalaista tekoa, sillä se on kehitetty Kööpenhaminassa, Tanskassa.