Vaalimainoksen seksikohtaus yllätti Venäjällä

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Venäjän politiikka sai syyskuussa taas koomisia piirteitä, kun Vladimir Putin ilmoitti asettuvansa uudelleen ehdolle presidentinvaaleissa. Valtaapitävän parivaljakon piiri pieni pyörii, kun nykyinen presidentti Dmitri Medvedev siirtyy todennäköisesti pääministeriksi, kun Putin valitaan presidentiksi.

Tällä viikolla Venäjän vaalit ovat nousseet otsikoihin viihteellisemmissä lehdissä ympäri maailmaa myös muuten kuin niiden koomisuuden takia. Vladimir Putinin vaalimainoksessa nimittäin vihjataan, että mies ja nainen harrastavat seksiä äänestyskopissa.

Vaalimainoksesta uutisoineet amerikkalaismediat totesivat, että Venäjän vaalikampanjointi alkaa muistuttaa päivä päivältä enemmän Entourage-televisiosarjaa. Putinin vaalimainos on todettu lisäksi laittomaksi, koska siinä kaksi ihmistä on samaan aikaan äänestyskopissa.