BB-Suvin paljastus järkytti: ”Se nyrkki olis kokonaan siellä…”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa eilinen päivä sujui leppoisasti, ja illan aikana talon asukkaat saivat nauttia myös hiusammattilaisten kosketuksesta. BB-Suvi innostui tuttuun tapaansa kertomaan ronskeja tarinoita, kun puheet kääntyivät jälleen seksielämään.

Suvi muisteli kuinka häntä oli ylipuhuttu harrastamaan seksiä, jossa miehen nyrkki menee kokonaan naisen sisään. Hän oli kauhistunut ehdotusta, eikä siten myöskään suostunut moiseen. Myös muut asukkaat kokivat kauhistusta Suvin kertoessa tapauksesta.

– Mä sanoin, että vaikka sieltä on neljä lasta tullut, niin ei ikinä! Se selitti, et ensin menee yksi sormi ja sitten toinen ja kolmas… ja sitten menee neljä sormea. Sit sillä oli sellainen siro nyrkki. Ei mikään papan nyrkki, Suvi kertoi vauhdikkaalla tavallaan.

– Sit kun se nyrkki olis kokonaan siellä, niin sit ne sormet rupee tekemään tällaista liikettä siellä. Kuulemma nainen nauttii siitä enemmän kuin mies, Suvi jatkoi.

– Ooouuuu, mua alkaa sattua jalkovälistä! Netta reagoi tarinaan.

Suvi kertoi samalla myös talossa alkukaudesta asuneen Oscarin edesottamuksista. Oscar sai talossa juttujensa takia lempinimen Porno, joka kuvasikin hyvin Oscarin siviiliuraa ja vauhdikkaita puheita.

– Mua alkoi pelottamaan. Ehkä sen hyökkäävä tyyli, en tiedä, Suvi ihmetteli.