Uusi 21-vuotias näyttelijätär villitsee miehiä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Britt Robertson on vielä suurimmalle osalle televisiokatsojista tuntematon kaunotar, mutta hänestä povataan parhaillaan tulevaisuuden tähteä. Nuori näyttelijätär tähdittää parhaillaan The Secret Circle -televisiosarjaa.

Nyt Britt nähdään poseeraamassa verkossa myös upeissa mallikuvissa, joiden perusteella hänestä olisi halutessaan myös malliuralle. Paljastavissa kuvissa nuori tähti ei ole vielä poseerannut, mutta siitä huolimatta hän villitsee jo nyt miehiä.

21-vuotias Britt Robertson tunnetaan erityisesti roolistaan televisiosarjassa The Secret Circle, mutta hänet on nähty myös muutamissa muissakin tuotannoissa. Britt on tähdittänyt esimerkiksi televisiosarjoja Life Unexpected ja Scre4m.