Järkyttävä kosinta – tappaja käytti uhrinsa sormusta

Ohhoh! · Stara.fi

Rikolliset ovat usein jääneet kiinni siksi, että he ovat käyttäneet varastamaansa omaisuutta itse. Nyt Yhdysvalloissa on tullut julki poikkeuksellisen järkyttävä tapahtumasarja, joka huipentui tappajan tekemään kosintaan.

Taposta 30-vuodeksi vankilaan aikoinaan tuomittu chicagolainen Raymond Harris pääsi toukokuussa ehdonalaiseen vapauteen istuttuaan sitä ennen 13 vuotta tuomiostaan. Nyt mies on syyllistynyt uuteen törkeään rikokseen, kun hän on tappanut ja ryöstänyt 73-vuotiaan vanhuksen.

Mies varasti vanhukselta tämän kihla- ja vihkisormukset, joilla hän kosi tyttöystäväänsä vain muutama tunti rikoksen jälkeen. Harris jäi kiinni tuoreimmasta teostaan myös siksi, että hänen autostaan löydettiin uhrin verinen kello. Tyttöystävä palautti myöhemmin sormukset poliisille ja tekijä on nyt vangittu, Mirror-lehti uutisoi.