One Direction -yhtye paljasti perustamisensa erikoiset taustat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. Yhtye niittää parhaillaan menestystä myös Suomessa. Stara tavoitti yhtyeen tähden Zayn Malikin äskettäin langan päähän.

Bändin puhelinhaastattelu on tänään julkaistu kokonaisuudessaan äänitallenteena Staran Facebook-sivuilla. Haastattelun voi kuunnella osoitteessa facebook.com/viihdelehtistara. Myöhemmin haastattelu julkaistaan myös Starassa. Lue koko haastattelu tästä.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Haastattelussa Zayn paljasti kenen idea oli perustaa kundien ympärille poikabändi.

– Muistaakseni useampikin ihminen suositteli meille bändin perustamista. Luulen, että Simon Cowell oli mukana samoin kuin Nicole Scherzinger ja Louis Walsh. Siinä oli mukana muutamia ihmisiä. Heille tuli idea tehdä viidestä sooloesiintyjästä bändi ja se näytti toimivan, Zayn Malik kertoi Staralle.

Simon Cowell ja muut levy-yhtiöiden johtajat haistoivat viidessä teinipojassa menestyksen ja yhtye sai heti levytyssopimuksen. Sittemmin asiat tapahtuivat nopeasti kuin liukuhihnalla.

– Sen jälkeen julkaisimme täällä ensimmäisen singlemme What Makes You Beautiful. Se menestyi hyvin ja nousi suoraan listaykköseksi. Sitten äskettäin julkaisimme toisen singlemme Gotta Be You, josta odotamme parhaillaan palautetta. Saimme äskettäin viimeisteltyä myös ensimmäisen albumimme, joka julkaistaan 21. marraskuuta, Malik lisäsi.