Palohälytys BB-talossa! Asukkaat yhä sisällä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on ollut tänään odottavat tunnelmat, kun asukasmäärä laskee taas tänä iltana. Hetki sitten asukkaat saivat kuitenkin äänekään yllätyksen. He olivat syömässä, kun palohälyttimet pärähtivät soimaan ja talossa annettiin palohälytys.

Ruokailevat asukkaat eivät kuitenkaan yllättäen suostuneet poistumaan ulos, vaan jäivät makuuhuoneeseen syömään. Osa asukkaista tyytyi vain naureskelemaan hälytykselle, eli asukkaiden toiminta palohälytyksessä ei ollut kovinkaan malilkelpoista.

– Tää on hyvä. Palohälytin soi ja me vaan syödään täällä. Jos tää olis oikeesti, niin meidän pitäis mennä pihalle, kun ei me oikeesti voida tietää mistä se johtuu. Meidän pitäis mennä pihalle, vaikka me tiedettäisiin mikä se on. Koskaan ei voi tietää mikä se oikesti on, Ben totesi rauhallisesti ja jatkoi ruokailua.

– Ja sit Sebastian tulee talon perimmäiseen nurkkaan ja sulkee oven, Suvi naureskeli makuuhuoneeseen tulleelle Sebastianille.

– Niin, mutta tuolla on 50 ihmistä tuolla. Mulla jäi ikkunanpesu kesken, Sebastian selitti.

– Tanjan tukka on siellä tulessa, Mikael huikkasi ovelta makuuhuoneeseen.

– Kauanko toi hälyttää? Aika kauan hälyttää. Koska noista sprinklereistä alkaa tulla vettä? BB-Suvi ihmetteli ääneen ja jatkoi kaikessa rauhassa syömistä palohälytyksestä huolimatta.