Scarlett Johanssonin muotoja ei liikoja peitelty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvaohjaaja David Fincher kertoi taannoin, miksi hän ei halunnut Scarlett Johanssonia uusimpaan The Girl with the Dragon Tattoo -elokuvaansa. Fincherin mielestä näyttelijätär on nimittäin liian seksikäs rooliinsa.

Nyt Scarlett Johansson on poseerannut Vanity Fair -lehden kuvauksissa rohkealla kaula-aukolla varustetussa iltapuvussa. Lehti on nyt julkaissut kuvauksista videon verkossa. Siinä nähdään kuinka upeassa asussa ”liian seksikäs” kaunotar poseeraa.Kuva: Vanity Fair, Daily Motion

Scarlett Johanssonin alastonkuvat levisivät äskettäin internetiin. Kaunotar puhui vähän aikaa sitten Vanity Fair -lehdelle kohutuista intiimeistä kuvistaan ja paljasti, että ne oli taannoin lähetetty hänen ex-miehelleen Ryan Reynoldsille. Johansson kertoi myös, että hänen mielestään nakukuvien ottaminen on täysin normaalia. Tähti kertoi kauhistuneensa kuvien leviämisestä, mutta myönsi näyttävänsä niissä hyvältä.