Tutkimus vahvisti – tämä hedelmä parantaa seksielämääsi

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Luonnosta löytyy lukemattomia ainesosia, joiden väitetään parantavan seksielämää tavalla tai toisella. Merkittävä osa niistä on peräisin Kiinasta, jonka asukkaiden seksiuskomusten ansiosta eräs sarvikuonolaji tapettiin sukupuuttoon aiemmin tässä kuussa.

Nyt luonnollista parannusta seksielämään saadaan myös suomalaisillekin tutusta hedelmästä. Tuoreen tutkimuksen mukaan granaattiomenat ovat nimittäin hyväksi sydämelle, vähentävät stressiä ja parantavat seksielämää. Kaiken lisäksi granaattomenan on nyt todettu myös hidastavan ikääntymisen vaikutuksia.

Kuva: Wikipedia

Espanjalainen ProbelteBio on nyt tehnyt 2,5 miljoonaa euroa maksaneen tutkimuksen, joka osoitti edellä esitetyt väitteet todeksi. Tutkimuksessa granaattiomenoita annettiin tiivisteenä 60 ihmiselle joka päivä kuukauden ajan. Vastaavalle verrokkiryhmälle vain kerrottiin, että heille annetaan granaattiomenaa. Ryhmiä vertailtaessa selvisi, että hedelmällä on todellisuudessa merkittävää vaikutusta ihmiseen.