Zoe Saldana erosi miehestään 11 vuoden jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanhistorian tuottoisimmaksi elokuvaksi aikoinaan noussut Avatar nosti tähdeksi myös leffan naispääosaa esittävän Zoe Saldanan. Taannoin tumma elokuvakaunotar kihlautui miesystävänsä Keith Brittonin kanssa ja sai sopimuksen Calvin Kleinin mainoskasvoksi.

32-vuotias Zoe Saldana ja 33-vuotias Keith Britton ovat nyt eronneet yhdentoista vuoden seurustelun jälkeen. Näyttelijäkaunotar piti koko uransa ajan yksityiselämänsä tiukasti poissa julkisuudesta, mutta viime keväänä parin kerrottiin kuitenkin kihlautuneen. Heidän tiedottajansa on nyt vahvistanut eron. Pariskunta perusti taannoin yhteisen My Fashion Data Base -verkkopalvelun.

Zoe Saldana tähditti viime vuonna muun muuassa The Losers -elokuvaa. Lisäksi hänen kerrotaan olevan mukana myös Star Trek -leffan jatko-osassa. Läpimurtonsa hän teki kuitenkin elokuvassa Avatar.