BB-Netta raivostui: Uusavuton Ben pilaa muidenkin vaatteet

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa käytiin hetki sitten kiivas keskustelu vaatteista ja niiden pesemisestä. BB-Ben paljasti muille asukkaille pesevänsä vaatteita 60 asteessa, mutta erityisesti BB-Netta järkyttyi paljastuksesta. Uusavuton Ben oli nimittäin pessyt siten hänenkin vaatteitaan väärin.

– Noita vaatteita ei saa pestä 60 asteessa ja te pesette! Vaatteet kutistuu 60 asteessa! Mä laitan itselleni jatkossa oman pyykkkorin. Mä en halua pilata mun vaatteita täällä. Te heitätte värilliset ja tummat sekaisin. Mä pesen kaikki väritkin erikseen, Netta hermostui.

– Ei pestä enää 60 asteessa, kun ei ole vaatteita, jotka vaativat 60 astetta, BB-Sebastian komppasi Nettaa.

– Kyllä mua ärsyttää, kun noi oli Norjassa laittanut mun alusvaatteet 60 asteeseen ja niistä oli kaikista lähtenyt värit, BB-Janica oli Netan kanssa samoilla linjoilla.

Vaatteita väärin pessyt Ben yritti perustella kaikkien vaatteiden pesemistä 60 asteessa. Samalla hän vähätteli sitä, että muiden asukkaiden vaatteita on mennyt hänen takiaan mahdollisesti pilalle.

– Mut mun sukat ei tuu puhtaaks 40 asteessa. Ne on vaatteita. Niitä saa lisää. Mullakin on mennyt täällä pari paitaa. Niitä saa kaupasta lisää. Kauhee huutaminen jostain vaatteista, Ben ihmetteli ja sai muut ärtymään välinpitämättömyydellään.

– Mut ei kannata pestä väärin jos voi pestä oikein, Sebastian ohjeisti.

– Kyllä mä ymmärrän Nettaa. Se on voinut ostaa vaikka kuinka paljon vaateita ennen tänne tulosemista, Suvi totesi.

Keskustelu keskeytyi kun Netta kutsuttiin päiväkirjahuoneseen. Sieltä palatessaan hän toi asukkaille uusia ohjeita heidän tuoreimpaan tehtäväänsä.